Осем отбора ще се включат в международния турнир по футбол за деца - blagoevgrad.utre.bg

Осем отбора ще се включат в международния турнир по футбол за деца

09 август 2018, 13:16 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

  • Снимка:
    Община Благоевград

Днес се тегли жребият

Осем отбора ще се включат в VI-тия международен турнир по футбол за деца, родени 2004 г. „Купите на Община Благоевград“.  Жребий определи и кои отбори излизат един срещу друг на терена. В присъствието на заместник-кмета по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина Шопова и директора на Детско-юношеската школа на ОФК "Пирин" Благоевград Васил Петров бяха съставени групите.

“Тази година турнирът по футбол за деца, родени през 2004 г., ще се проведе от 27 август до 2 септември. Много се радвам, че ФК "Бенфика" Лисабон, Португалия, успяха да включат именно нашия турнир в програмата си. Това е една от най-добрите детски школи, заедно с тази на ФК "Динамо" Загреб“, каза зам.кметът Христина Шопова и пожела много успехи на всички участници в турнира, както и след време това да е поколението, което ще изведе националния отбор на България на световно първенство.

Жребият бе изтеглен от младите надежди на ОФК "Пирин". Тегленето определи в „А“ група да бъдат ПФК „Славия“, ФК „Апоел“ Никозия, Кипър, „Цървена звезда“, Белград, Сърбия и ФК „Динамо Загреб“ Загреб, Хърватия. В „Б“ група ще бъдат отборите на ПФК „ЦСКА“ София, България, ОФК „Пирин“ Благоевград, България, ФК „Войводина“ Нови Сад, Сърбия и „Бенфика“ Лисабон, Португалия.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета