Син на бивш полицай с книжка на 2 месеца блъснал младежите в Петрич - blagoevgrad.utre.bg

Син на бивш полицай с книжка на 2 месеца блъснал младежите в Петрич

16 август 2018, 19:09 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Facebook

    Улицата често е използвана за улични състезания

Двамата са в тежко състояние, с обилна кръвозагуба, момчето е с откъснат крайник

Продължава да е тежко състоянието на младите момиче и момче, които бяха блъснати от кола в Петрич вчера вечерта. Освен тях още едно дете е с наранявания, съобщава БТВ.

Днес стана ясно, че зад волана е бил 18-годишният син на бивш полицай от Петрич. Взел книжка преди 2 месеца. Според очевидци, колата му се е движела с изключително висока скорост, когато връхлетяла върху навес, където група младежи се криели под дъжда.

Семейство Латурлиеви показва на телевизионния екип снимка на 15-годишната си дъщеря Валентина. Момичето е с тежки наранявания. Другата им дъщеря се спасила по чудо от удара. И разказва: „Той отгоре се спускаше много силно и правеше дрифтове, а отдолу асфалтът беше мокър и вдигна ръчната и се бутнаха направо в нас”.

Официалната позиция на МВР: не става въпрос за дрифтове, а за лоша реакция на неопитен водач.

Според бащата на момичето децата са спасени благодарение на бързата реакция на медиците. Тежко ранените Валентина и Крум са настанени в реанимацията. „В тежко състояние, обилна кръвозагуба, с откъснат крайник единия, момченцето, който е ампутиран, момичето с размачкана подбедрица, в момента са стабилни, остават за наблюдение”, обясни д-р Методи Михайлов от МБАЛ „Югозападна”.

Живеещи в района разказват, че улицата често е използвана за улични състезания.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета