Благоевград посреща бъдещи футболни звезди - blagoevgrad.utre.bg

Благоевград посреща бъдещи футболни звезди

27 август 2018, 08:30 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Откриването е в 20 часа

Започва VI Международен футболен турнир "Купите на Община Благоевград“

Напрегнати двубои и игра на световно ниво очакват почитателите на футбола. От днес Благоевград отново ще бъде спортна столица с VI-то издание на Международния футболен турнир „Купите на Община Благоевград“. Официалното откриване на събитието е от 20.00 часа на площад „Македония“. По традиция, парад ще представи участниците и техните треньори.

Първият съдийски сигнал ще прозвучи на 28 август/ вторник/ от 9:00 часа на стадиона в село Рилци, където на терена ще се срещнат отборите на ПФК „ЦСКА“ и ОФК „Пирин“. Отборите на звездите, родени през 2004 година, ще играят с фиксирани часове 9:00, 10:30, 17:30 и 18:40 часа на модернизираната спортна база в Рилци до четвъртък включително. Елиминационната фаза ще се проведе на 31 август/ петък/ с начало от 9:00 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград.

На 1 септември/ събота/ само добрата игра на състезателите ще определи финалистите. Футболната среща ще започне от 9:00 часа на стадион „Христо Ботев“.

Официалното закриване на едно от най-успешните и устойчиви спортни събития в календара на Община Благоевград, ще започне от 22:00 часа. Много изненади и футболни страсти очакват всички почитатели на един от най-обичаните спортове в световен мащаб.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета