Ротарианци от САЩ и Унгария посетиха Банско - blagoevgrad.utre.bg

Ротарианци от САЩ и Унгария посетиха Банско

28 август 2018, 10:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Банско

Присъстваха и партньорите от Ротари клуб Банско - Разлог

Ротарианци от САЩ и Унгария, съвместно със своите партньори от Ротари клуб Банско – Разлог, проведоха среща с кмета на община Банско – Георги Икономов. Тя бе в рамките на гостуването на Боб Паджет от Ротари - САЩ и г-н Хенинг от Ротари - Унгария на местния Ротари клуб. Двамата господа имат два дарителски проекта, реализирани на местна територия, чрез които МБАЛ - Разлог се сдоби със съвременно оборудване за своето АГ отделение и отделението по вътрешни болести.
Те разговаряха с Икономов, който също е член на доброволната организация, за възможностите за подкрепа на социалните институции на територията на община Банско и оборудването им с приспособления за бита и ежедневието на хората с увреждания.
„Всеки път посещавам района на Банско и Разлог с голямо удоволствие. Взаимоотношенията в живота са много важни, а тук, с хората от Банско - Разлог създадохме чудесни партньорства. Планираме да продължим с обновяването на апаратурата на районната болница”, сподели Боб Паджет по време на дискусията.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета