Избрани Новини

Криско извън България за първия учебен ден

Звездите се върнаха към ученическите си години

На 1 септември Банско посрещна за първи път любимото лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Концертът се оказа емоционален не само за феновете, изпълнителите и организаторите, но и за майката на DARA, която на рождения си ден от сцената на турнето получи трогващо пожелание от своята дъщеря.
DARA, Михаела Маринова, СкандаУ, Pavell & Venci Venc’, Михаела Филева, TITA и Криско се върнаха към ученическите си години и споделиха за вълненията си около първия учебен ден. Именно на 15 септември в София е и големият финал на турнето.
Най-хубавият спомен на Лъчо от училище е първият учебен ден, за разлика от Тото, който не обичал много да се явява в класната стая, а точно на 14 септември, ден преди началото на учебната година, хванал въшки. „Остригаха ме като овца и така започна всичко“, шеговито сподели той.
Павел свързва първия учебен ден с Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, като тази година грандизоният финал е именно на 15 септември в София. DARA помни края на учебната година с много песни и приятели, малко преди така чаканата ваканция. Михаела Маринова била много срамежлива в училище и седяла на последния чин, а сега е една от най-известните изпълнителки на музикалната сцена.
Михаела Филева дълго чакала първия си учебен ден и даже подготвила стихитворение за Барби, което изрецитирала пред новите си съученици. Любимият Youtub-ер Емил Конрад заяви, че една снимка е повече от 100 думи и по тази причина реши да сподели негова такава, заснета минути преди да поеме по пътя за училище. Криско пропуснал своя първи учебен ден, защото по това време живеел с родителите си в чужбина и започнал по-късно училище, като в началото бил аутсайдер, но бързо се сприятелил с всички.
Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов