Избрани Новини

Хванаха крадец, обирал болни в пловдивска болница

Регистрирани са 18 криминални престъпления в областта

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР - Пловдив са регистрирани 18 криминални престъпления - грабеж, 4 кражби, наркотици, измама, палеж и 10 др.  Разкрити са 9 престъпления.

За броени часове асеновградски полицаи разкриха автор на грабеж. Издирвателните действия стартирали вчера, непосредствено след получен сигнал на тел. 112. 17-годишен тийнейджър разказал, че около 16 часа, в землището на село Избеглии непознат го заплашил с нож и му отнел мобилен телефон и 9 лева. В хода на работата същата вечер служителите влезли в дирите на 24-годишен жител на село Богданица, криминално проявен и осъждан. С полицейска заповед той бил задържан за едно денонощие, образувано е бързо производство.

Във Второ РУ бе задържан мъж, извършил посегателства на територията на  пловдивска болница. В сряда 24-часова мярка за неотклонение била взета спрямо 41-годишен криминално проявен жител на областния град. Около 20 часа той бил заловен от охранители на здравното заведение на бул. „Пещерско шосе“ в едно от отделенията, където бил влязъл в няколко стаи  и задигнал мобилни телефони и лични вещи на пациенти.  По случая е образувано бързо производство, уведомена е прокуратурата.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов