В Сандански откриват най-новата атракция - blagoevgrad.utre.bg

В Сандански откриват най-новата атракция

12 септември 2018, 10:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Сандански

    Откриването е в 17.30 часа

Създават Експозиционен център за животни

Днес в 17:30 ч. кметът на община Сандански Кирил Котев ще открие най-новата атракция на град Сандански - Експозиционен център за животни, който е вече факт благодарение на съвместната работа на общината с Регионална дирекция по горите, Благоевград и Държавно горско стопанство - Сандански.

Центърът се намира в непосредствена близост до моста, който съединява Северна дъга и Околовръстния път, сред китна природа и прохлада.

От днес всички местни хора и гости на курортния град ще могат да видят сърна, елен, кошута, муфлон и екзотично кенгуру.

Уникалността на най-новия експозиционен център в Сандански ще радва малки и големи, като идеята на ръководството на общината се зароди след като само преди две години парк „Свети Врач“ обогати своята фауна с пауни и екзотични птици.

Новата атракция ще радва санданчани, които ще могат отблизо да се любуват на красивите животни, а със сигурност ще привлече и още повече посетители и туристи.

За новия център ще бъде отслужен водосвет, а официални гости на събитието ще бъдат Георги Янкулов - директор на РДГ- Благоевград Атанас Диманков - директор на ДГС - Сандански и представители на Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета