Избрани Новини

Сандански е домакин на държавното по плуване

Ще се проведе от 14-ти до 16-ти септември

Наситени със спортни събития почивни дни очакват всички местни, гости и спортисти в град Сандански. Начало на спортния маратон дават Българска асоциация "Спорт за всички", които съвместно с община Сандански и "Спорт без граници" - Сандански организират Открит баскетболен турнир за купата на общината за ученици и ветерани под наслов "Празник на баскетбола". Баскетболният турнир ще се проведе на 14 и 15 септември на баскетболната площадка в парк "Свети Врач", град Сандански. Официалното откриване ще бъде в 17:00 ч. на площадката.

Друго спортно събитие, което ще се проведе отново в красивия и слънчев парк „Свети Врач“ в град Сандански е Открито Държавно лично и отборно първенство по плуване за ветерани, което се организира от Българска мастър федерация, с подкрепата на община Сандански. Плувният турнир ще се проведе от 14 до 16 септември в Спортен интернат по плуване.

Добри условия, природни дадености и устойчивата и ефективна местна политика в областта на спорта привличат спортни клубове и спортисти от цялата страна и чужбина в курортния град.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)