Малки помощници си има Кухнята за бедни - blagoevgrad.utre.bg

Малки помощници си има Кухнята за бедни

17 септември 2018, 09:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

Хората, нуждаещи се от топла храна, се увеличават

Доброволческата кухня за нуждаещите се към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя раздаде храна на социално слабите ни съграждани. Днес менюто беше агнешки курбан, картофена салата/пюре и хляб. Идват вече и нови хора, които искат да се записват да вземат храна. Със застудяване на времето хората ще се увеличат, а също ще трябва и повече хляб.

"Нашият екип изразява благодарност към дарителите и малките помощници. Бог да помага и дава сили на всички! Спорна учебна година на всички ученици!", пожелава доброволческият екип.
От Кухнята за бедни канят благоевградчани на изложба на картини - живопис на една прекрасна дама, която иска да подкрепи дейността й - художничката Вили Костова. Тя ще бъде открита на 27-ми септември от 17 часа в залите на музея в Благоевград и ще може да се разгледа до 4-ти октомври.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета