Избрани Новини

Малки помощници си има Кухнята за бедни

Хората, нуждаещи се от топла храна, се увеличават

Доброволческата кухня за нуждаещите се към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя раздаде храна на социално слабите ни съграждани. Днес менюто беше агнешки курбан, картофена салата/пюре и хляб. Идват вече и нови хора, които искат да се записват да вземат храна. Със застудяване на времето хората ще се увеличат, а също ще трябва и повече хляб.

"Нашият екип изразява благодарност към дарителите и малките помощници. Бог да помага и дава сили на всички! Спорна учебна година на всички ученици!", пожелава доброволческият екип.
От Кухнята за бедни канят благоевградчани на изложба на картини - живопис на една прекрасна дама, която иска да подкрепи дейността й - художничката Вили Костова. Тя ще бъде открита на 27-ми септември от 17 часа в залите на музея в Благоевград и ще може да се разгледа до 4-ти октомври.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)