Избрани Новини

Колко струва морето в Гърция през септември?

За датите 21-24 септември има много изгодни почивки

Късното септемврийско море в Гърция привлича много българи и в края на сезона, тъй като времето в южната ни съседка позволява да се насладим на още няколко топли дни. Гърция предлага огромно разнообразие от курорти и цени за предстоящите празници. За датите 21-24 септември може да намерите много изгодни почивки както в южната ни съседка, така и у нас.

На остров Тасос цените за три нощувки на човек варират около 300 лв. на база „оу инклузив” в над 3-звездни хотели. Има и още по-добри оферти, които за под 200 лв. предлагат 3 нощувки на човек в 3-звезден хотел, информира в."Български новини".

Халкидики също има много добри и различни оферти за късно септемврийско море. Например в китното градче Пефкохори може да изкарате празниците само за 180 лв. на човек със закуска и вечеря в 4-звезден хотел. 195 лв. ще ви струват нощувките със закуски и вечери в Ставрос, Халкидики. В Криопиги, Халкидики цените също са много ниски и за цена от 168 лв. на човек може да прекарате празниците там. Като цяло в по-малко звездните хотели и комплекси на втория ръкав има и много евтини оферти, като за 3 нощувки цените започват от 150 лв. на човек.Друг вариант за почивка в Гърция е Олимпийската ривиера и популярното сред българите градче Паралия Катерини. Там също са ви необходими около 350 лв., за да прекарате септемврийските празници с включени нощувки, закуска и вечеря.
Южната ни съседка предлага и луксозни почивки. Пример е курортното градче Сани, което предлага изглед към лазурните води на нос Sani. За там са необходими повече средства, но комплексът е идеален за семейства с деца. 5 нощувки на база закуска и вечеря в Sani Beach Hotel ще ви струват 1150 лв. на човек. Има и по-евтини предложения като например Simantro Beach Hotel, където 2 нощувки със закуска и вечеря струват 217 лв. на човек.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов