Избрани Новини

Десет причини да остана в моя Разлог

Това е мотото на най-новата кампания, която ще се проведе

На 21.09 /петък/ от 16:00 часа пред сградата на НЧ „15 IX 1903-1909” ще бъде представен проектът „10 причини да остана в моя Разлог“.

Това е мотото на най-новата кампания, която ще се проведе в Разлог. Целта е да се покаже как се е променил градът през последните години – по отношение на градска среда, инфраструктура, културни обекти, спортни площадки, обновяване на училища и детски градини.
Уникална изложба от 10 фотопана ще разкаже историята на 10 знакови за Разлог обекта. Паната ще бъдат изложени пред сградата на НЧ „15 IX 1903-1909” на 21.09 /петък/. При откриването на изложбата ще бъде проведена церемония за отличаване на хората, които с таланта, постиженията и своята отдаденост са гордост за града и със своя успех и опит са мотивирали оставането на младите в планинския град. Проектът се подготвя съвместно от община Разлог, вестник „Стандарт“ и Агенция Стандарт.
Община Разлог вярва, че е изключително важно да се представят на българите добрите практики в местното управление и високото развитие на българските общини, за да дадем стимул на българите да останат в родните си градове и да работят за тях.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)