Избрани Новини

Много рок звуча в Дъбрава

Започна четвъртото издание на The Brava Balkan Fest

Четвъртото издание на рок фестивала The Brava Balkan Fest започна снощи в село Дъбрава. Стартът подари запомнящи се моменти на меломаните. Фестивалът събра поколения любители на алтернативната и рок музика. Стотици жители и гости на Благоевград станаха част от  поредното издание на събитието.  Хитове от световната сцена на обичани рок групи звучаха над Благоевград.
Фестивалната вечер започна в 19:00 часа с изпълненията на The Lefties, българите, които показаха как се прави рок музика. Те подгряха публиката с добра музика и много бас и  направиха истински фурор на фестивалния терен.  След тях на сцената излязоха звездите от The Bullets, които пристигнаха от Гърция, специално за изданието на The Brava vol. 4. Те изненадаха почитателите на рок музиката с много ритъм, звук и светлини. Македонците от Last Expedition закриха първата фестивална вечер от рок фестивала, единствен за района на Благоевград.
Непосредствено преди концертите децата от Благоевград получиха първите си уроци по китара и барабани от професионални учители директно на сцената.  Музикални работилници са напълно безплатни и ще се проведат и във втория ден от рок феста между часовете от 10:00 часа до 15:00 часа.
Фестивалът продължава и тази вечер, когато на сцената ще се качи големият Марко Мендоса - хедлайнерът на четвъртото издание на фестивала. На сцената в Дъбрава ще видим още  Wasted generation и изключителните сърби от Hadzi Prodane Duse и SaintsNSinner.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)