Община Сандански показва промяната - blagoevgrad.utre.bg

Община Сандански показва промяната

28 септември 2018, 09:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Сандански

    Събитието е в 15:00 ч.

Ще бъде официално представен уникалният проект

Докато всички говорят какво кара хората да напускат страната ни, „Стандарт“ реши да потърси обратното – фактите, заради които си струва да останем в родните си градове, близо до любимите си хора.
„10 причини да остана в моя Сандански” е мотото на кампанията  и се осъществявана в колаборация с община Сандански.
Днес от 15:00 ч. в Епископска базилика – град Сандански ще бъде официално представен уникалният проект, които ще покаже как се е променил градът през последните години в сферата на културата, образованието, градската среда, спорта, инфраструктурата и пр.
Изложбата от 10 огромни фото пана, ще разкаже за реализираните основни и изключително важни за развитието на община Сандански проекти, които променят облика на родния ни град.
На събитието ще бъдат отличени хората, които с таланта, постиженията си и отдадеността си са гордост за града, мотивирайки младите да останат тук и да градят своето бъдеще. Наградите ще бъдат групирани в 6 категории: култура, образование, икономика, сигурност, спорт и технологии.
Община Сандански отправя покана към жителите и вярва, че е изключително важно да бъдат представяни добрите практики в местното управление, за да се мотивират младите да останат по своите родни места и заедно всички да променяме облика на любимия Сандански.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета