Избрани Новини

Дрогирани шофьори заловиха отново в Благоевградско

Започнати са досъдебни производства

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.

- На 5.10.2018г. около 23:23 часа в с.Дебрен, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е спрян за проверка лек автомобил „Сеат Леон“, управляван от М.В. /24г./ от с.Господинци, общ.Гоце Делчев. С техническо средство е установено, че същия шофира след употреба на наркотични вещества. М.В. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

- На 6.10.2018г. около 14:20 часа в гр.Гоце Делчев от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на Й.Ч. /22г./ от гр.Гоце Делчев. В него е намерено и иззето около 0,6 грама наркотично вещество, реагиращо положително на амфетамин. Й.Ч. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

- На 6.10.2018г. около 16:30 часа в гр.Гоце Делчев от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на К.С. 18г./ от с.Мосомище. В него са намерени и иззети около 0,3 грама амфетамин и около 1,3 грама марихуана. К.С. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев.

- На 7.10.2018г. около 10:45 часа на бул. „Димитър Солунски“ в Благоевград от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е спрян за проверка лек автомобил „БМВ“, управляван от А.Б. /32г./ от с.Блажиево, общ.Бобошево. С техническо средство е установено, че същият е шофирал след употреба на наркотични вещества. А.Б. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов