Избрани Новини

"Разсъмване" събра приятели и почитатели на Красимира Кацарска

Тя е автор на 17 художествени, 8 литературоведски и 41 методически книги

Тази вечер в Градската художествена галерия в Благовград Красимира Кацарска представи новата си книга с разкази, есета и новели "Разсъмване". Залата беше препълнена с нейни бивши ученици и бивши учителки, колеги по перо, приятели и съученици, всички водени от желанието си да поздравят авторката за поредната й книга и да й благодарят за радостта от споделеното слово.

Пастор Митко Димитров представи новата прозаична книга, а доц.Златко Павлов и актрисата Юлия Дживдожрска прочетоха любими есета от нея.

Авторката е член на Съюза на българските писатели и на Националната асоциация на литераторите. Кореспондент е на вестник "Словото днес".

Поздравленията от присъстващите бяха кратки, но съдържателни, изпълнени с обич към Красимира и с благодарност за творчеството, с което ги радва. Авторката беше отрупана с цветя, а верните й читатели вече с нетърпение очакват следващата среща на 12-ти ноември, когато Красимира Кацарска ще представи поетичната си книга "Съкровения".Председател е на Творческо обединение "ХХІ век" на пишещите от Югозападна България. Художествен ръководител е на Литературен салон "Огнище" и на Ателие за творческо писане "Ритъм" към НЧ "Н. Вапцаров-1866". Автор е на 17 художествени, 8 литературоведски и 41 методически книги. Носителка е на една международна и на десетки национални литературни награди.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)