"Разсъмване" събра приятели и почитатели на Красимира Кацарска - blagoevgrad.utre.bg

"Разсъмване" събра приятели и почитатели на Красимира Кацарска

08 октомври 2018, 20:20 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  blagoevgrad.utre.bg

 • Снимка:
  blagoevgrad.utre.bg

 • Снимка:
  blagoevgrad.utre.bg

 • Снимка:
  blagoevgrad.utre.bg

 • Снимка:
  blagoevgrad.utre.bg

Тя е автор на 17 художествени, 8 литературоведски и 41 методически книги

Тази вечер в Градската художествена галерия в Благовград Красимира Кацарска представи новата си книга с разкази, есета и новели "Разсъмване". Залата беше препълнена с нейни бивши ученици и бивши учителки, колеги по перо, приятели и съученици, всички водени от желанието си да поздравят авторката за поредната й книга и да й благодарят за радостта от споделеното слово.

Пастор Митко Димитров представи новата прозаична книга, а доц.Златко Павлов и актрисата Юлия Дживдожрска прочетоха любими есета от нея.

Авторката е член на Съюза на българските писатели и на Националната асоциация на литераторите. Кореспондент е на вестник "Словото днес".

Поздравленията от присъстващите бяха кратки, но съдържателни, изпълнени с обич към Красимира и с благодарност за творчеството, с което ги радва. Авторката беше отрупана с цветя, а верните й читатели вече с нетърпение очакват следващата среща на 12-ти ноември, когато Красимира Кацарска ще представи поетичната си книга "Съкровения".Председател е на Творческо обединение "ХХІ век" на пишещите от Югозападна България. Художествен ръководител е на Литературен салон "Огнище" и на Ателие за творческо писане "Ритъм" към НЧ "Н. Вапцаров-1866". Автор е на 17 художествени, 8 литературоведски и 41 методически книги. Носителка е на една международна и на десетки национални литературни награди.Коментари (4)

Потребител
иван
да се спре и лалка бенгюзова.сто книги издаде за Ванга, без да й е видяла ушите!!!
15 октомври, 12:36 ч.
Потребител
Мая
То е болно амбициозно от малко момиче, такава си е и днес.Мисли си, че некой й чете книгигте. Оня ден гледах нейни хвърлени на буклука.
12 октомври, 13:19 ч.
Потребител
Нина
Тщестлавие това е. И само хули директорката на езиковата. Като че ли тя й е виновна, че е в пенсионна възраст.
12 октомври, 13:18 ч.
Потребител
Лили
Тая графоманка няма ли кой да я спре? Всеки месец книжки представя!Що не ги представи и двете през декември, а тоя месец - проза, другия - лирика, третия рожден ден! Мъжът й пе й ли подарява цветя и подаръци, та всеки месец чака на нас!Болни амбиции и хора!!!
12 октомври, 13:16 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета