Жени ГЕРБ - Благоевградска област провеждат политически форум в Банско - blagoevgrad.utre.bg

Жени ГЕРБ - Благоевградска област провеждат политически форум в Банско

13 октомври 2018, 18:49 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

  Форумът е двудневен

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

 • Снимка:
  ПП ГЕРБ

Темата е "Национални и и европейски приоритети – регионални решения”

Жени ГЕРБ – Благоевград започна днес двудневен политически форум на тема „Национални и европейски приоритети – регионални решения”, който се провежда в Банско. Близо 100 жени от всички 14 общински структури на съсловната организация в Благоевградска област ще имат възможност да дебатират по актуални политически събития.
Гости на събитието са Цветан Цветанов – Председател на ПГ на ПП ГЕРБ и зам.-председател на ПП ГЕРБ, Ирена Соколова- председател на НИС на ЖГЕРБ, Даниела Савеклиева- областен координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представители, д-р Емил Тончев-народен представител, Асим Адемов- евродепутат на ГЕРБ/ЕНП, Бисер Михайлов –областен управител на Благоевградска област, кметовете на Разлог Красимир Герче и на Сандански Кирил Котев.
„Този политически обучителен форум има за цел да ни помогне да премерим политическия пулс – докъде сме стигнали, какви заявки имаме”, каза при откриването Ирена Соколова. Тя подчерта, че е важно на това събитие да се чуят проблемите по места, като се обменят добри практики и опит за тяхното решаване.  Според Соколова силата на ГЕРБ е в това, че сме обединени и като приоритет пред всеки от членовете на партията е да правим нещата правилно.
„Силата на ГЕРБ е, че в лицето на Бойко Борисов имаме европейски и световно признат лидер, който глас се чува навсякъде. Благодарение на неговите усилия темата за Западните Балкани попадна като сериозна тема в полезрението на Европа”, каза още Ирена Соколова.
Даниела Савеклиева благодари за ползотворната работа на ЖГЕРБ в Благоевградска област през годините. „Горда съм, че Благоевградска област има двама евродепутати – Андрей Новаков и Асим Адемов и един еврокомисар Мария Габриел.  Кметовете на ГЕРБ от нашата област са пример за успешно управление”, подчерта Савеклиева. Според нея общините Благоевград, Банско, Разлог, Петрич, Сандански и Симитли се развиват, населените места се възползват от европейската солидарност, градовете стават по-привлекателни и по-добро място за живеене.
„ГЕРБ през годините е доказала, че е единствената партия, чиито политики са насочени пряко към повишаване качеството на живот на хората и просперитета на държавата”.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета