Председателят на Жени ГЕРБ в Банско: Силата на ГЕРБ е, че сме обединени - blagoevgrad.utre.bg

Председателят на Жени ГЕРБ в Банско: Силата на ГЕРБ е, че сме обединени

14 октомври 2018, 15:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Близо 100 жени от 14 общински структури в Благоевградска област дебатираха по темите

Силата на ГЕРБ е в това, че сме обединени и като приоритет пред всеки от членовете на партията е да правим нещата правилно. Това заяви председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова по време на регионалната академия на ЖГЕРБ-Благоевград „Национални и европейски приоритети – регионални решения“. Близо 100 жени от всички 14 общински структури на съсловната организация в Благоевградска област  имаха възможността да дебатират по актуални политически събития. В академията участие взеха още Даниела Савеклиева - областен координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител, д-р Емил Тончев и Тома Биков - народни представители, Асим Адемов - евродепутат от ГЕРБ/ЕНП, Бисер Михайлов – областен управител на Благоевград, както и кметовете на Разлог Красимир Герчев и на Сандански Кирил Котев.

„Този политически обучителен форум има за цел да ни помогне да премерим политическия пулс – докъде сме стигнали, какви заявки имаме”, каза при откриването Ирена Соколова. Тя подчерта, че е важно на това събитие да се чуят проблемите по места, като се обменят добри практики и опит за тяхното решаване.

„Силата на ГЕРБ е, че в лицето на Бойко Борисов имаме европейски и световно признат лидер, който глас се чува навсякъде. Благодарение на неговите усилия темата за Западните Балкани попадна като сериозна тема в полезрението на Европа”, каза още Ирена Соколова.

Даниела Савеклиева благодари за ползотворната работа на ЖГЕРБ в Благоевградска област през годините. „Горда съм, че Благоевградска област има двама евродепутати – Андрей Новаков и Асим Адемов и един еврокомисар Мария Габриел.  Кметовете на ГЕРБ от нашата област са пример за успешно управление”, подчерта Савеклиева. Според нея общините Благоевград, Банско, Разлог, Петрич, Сандански и Симитли се развиват, населените места се възползват от европейската солидарност, градовете стават по-привлекателни и по-добро място за живеене.

„ГЕРБ през годините е доказала, че е единствената партия, чиито политики са насочени пряко към повишаване качеството на живот на хората и просперитета на държавата”, завърши областният координатор на ГЕРБ.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета