Избрани Новини

Депутати от ПП ГЕРБ присъстваха на откриване на обновената Областна администрация (снимки)

Новините

15-10-2018, 14:54

Снимка:

Даниела Савеклиева - фейсбук

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Даниела Савеклиева проведе приемен ден за жители от Благоевградско

Депутатът Даниела Савеклиева е в Полша

Сградата е реновирана по проект съвместно с македонския град Кочани

Днес депутатът от ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева и колегата ѝ Aлександър Мацурев бяха гости на церемонията по откриване на реновираната сграда на областната администрация в Благоевград. Реконструкцията за повишаване на енергийната ефективност на сградата е извършена по проект "Зелени сгради за общо зелено бъдеще – Грийн" по програмата Интеррег, в който участва и община Кочани, Република Македония.

Стойността на проекта е близо 400 000 евро, като по него е реновирана и административната сграда на община Кочани, проведени са обучения и кампании за повишаване на информираността за устойчиво използване на енергията и изграждане на „зелена” инфраструктура.

В събитието участваха още министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, министърът на местното самоуправление на Македония Сухейл Фазлиу, кметовете на Благоевград Атанас Камбитов, на Разлог Красимир Герчев, на Банско Георги Икономов, председателят на ОбС-Разлог и общински ръководител на ГЕРБ-Разлог Д-р Мария Копанарова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов