Депутати от ПП ГЕРБ присъстваха на откриване на обновената Областна администрация (снимки) - blagoevgrad.utre.bg

Депутати от ПП ГЕРБ присъстваха на откриване на обновената Областна администрация (снимки)

15 октомври 2018, 14:54 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Даниела Савеклиева - фейсбук

  • Снимка:
    Даниела Савеклиева - фейсбук

  • Снимка:
    Даниела Савеклиева - фейсбук

Сградата е реновирана по проект съвместно с македонския град Кочани

Днес депутатът от ПП ГЕРБ Даниела Савеклиева и колегата ѝ Aлександър Мацурев бяха гости на церемонията по откриване на реновираната сграда на областната администрация в Благоевград. Реконструкцията за повишаване на енергийната ефективност на сградата е извършена по проект "Зелени сгради за общо зелено бъдеще – Грийн" по програмата Интеррег, в който участва и община Кочани, Република Македония.

Стойността на проекта е близо 400 000 евро, като по него е реновирана и административната сграда на община Кочани, проведени са обучения и кампании за повишаване на информираността за устойчиво използване на енергията и изграждане на „зелена” инфраструктура.

В събитието участваха още министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, министърът на местното самоуправление на Македония Сухейл Фазлиу, кметовете на Благоевград Атанас Камбитов, на Разлог Красимир Герчев, на Банско Георги Икономов, председателят на ОбС-Разлог и общински ръководител на ГЕРБ-Разлог Д-р Мария Копанарова.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета