Избрани Новини

Спектакъла "Етюди на бъдещето" ще видят благоевградчани

Това е звуково-пространствен спектакъл по Петър Дънов

Днес от 19:00 ч. до 20:30 ч. с участието на GENESIS ORCHESTRA и Музикалната лаборатория за Човека – хор и ансамбъл, благоевградчани ще могат да видят "Етюди на бъдещето" - звуково-пространствен спектакъл по Петър Дънов.
Звуково-пространствена режисура – Йордан Камджалов.
Музикален ръководител на хора на Музикалната лаборатория за Човека – Мая Василева
Музикален ръководител на ансамбъла на Музикалната лаборатория за Човека – Александър Карагьозов
Билети на касата на зала "Яворов".
На 17 октомври 2018 г., в 19:00 ч. в зала „Яворов“ - Благоевград, ще имате възможност да присъствате на звуково-пространствения спектакъл „Етюди на бъдещето" по музика на Петър Дънов, с участието на международен български GENESIS ORCHESTRA, хор и ансамбъл на Музикална лаборатория за Човека.
Петър Дънов е български духовен учител и философ, създател на езотерична школа, изнесъл повече от 7000 беседи, автор на 150 музикални произведения и на хореографията на танца „Паневритмия“. Неговата музика звучи на български език в цял свят – Франция, Италия, Испания, Германия, Гърция, Белгия, Холандия, САЩ, Канада, Бразилия, Аржентина и др.
Йордан Камджалов учи диригентско майсторство в София и в Музикална академия „Ханс Айслер”, Берлин. Специализира в майсторски класове на диригенти от световна величина и има впечатляващи изяви на три континента. Лауреат е на редица международни конкурси за диригентско майсторство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов