Избрани Новини

Изгонете уроките и магиите от дома с мента

Носете няколко листа мента в десния си джоб за късмет

Всички познаваме ментата като растение, от което се прави приятен за стомаха чай. Но в езотерично отношение ментата има много приложения. Помага за установяване на връзка с предците, премахва магии, възстановява нарушеното душевно равновесие, защитава от противници и техните нападки и други. Ментата осигурява спокойна обстановка, мир и добри отношения в семейството. За да постигнете семейна хармония, е достатъчно един път на ден да изпивате по една чаша чай от мента.
Ако искате да имате спокоен и благословен сън, направете си седем ментови възглавнички. За максимален ефект те трябва да бъдат ушити от памучен плат, бял на цвят. Не е нужно да бъдат големи, важното е да ги разположите из цялото легло, на което спите. Сменяйте ментата от възглавничките на всеки три месеца.
Друга полезна способност на ментата е, че тя очиства помещенията от зли духове и привлича добрите духове. Ако искате да прогоните злите сили, наберете или внесете в дома си на растяща или пълна Луна рано сутринта листа и клончета от мента. Разположете ги в дома си произволно. В случай, че искате да призовете в дома си добрите духове, на растяща Луна направете достатъчно на брой връзки от мента и ги поставете във всички ъгли на къщата, включително и на входната врата – за тази цел трябва предварително да сте преброили броя на ъглите.
Ако имате нужда от пари, сложете няколко листа мента в портмонето си. Друг начин да извикате късмета си е да носите няколко листа мента в десния си джоб.

/Източник: в."Български новини"/



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)