Избрани Новини

Община Сандански се представи пред китайска делегация

Проявяват интерес към малки общини с красиви природни дадености

Община Сандански бе единствената община, която представи своите възможности за сътрудничество и инвестиции пред китайска делегация на културно-туристчески форум в София..
Китайско-български културно-туристически форум на Провинция Ляонин (Китай) и България 2018 г. се проведе по иницатива на Министерството на туризма, Народна община на провинция Ляонин, със съорганизатори Бюро за международни връзки при Община Ляонин, Китайски културен център в София и Българо-китайска камара за индустриално развитие.
На форума присъстваха зам.министърът на туризма Ирена Георгиева, посланикът на Китай в България, представители на община Ляонин, представители на бизнеса, туристически компании от Китай и други.
Кметът Кирил Котев направи презентация, разкриваща потенциала на Община Сандански като туристическа дестинация и предимствата и възможностите за инвестиция и сътрудничество пред делегацията от Китай, която проявява интерес към малки общини с красиви природни дадености, каквито несъмнено Сандански притежава.
Целта на форума бе да се стимулира сътрудничеството в областта на туризма в рамката „16+1“ за представяне на природните ресурси, практически бизнес диалог и възможност за конкретно сътрудничество с представители на бизнеса.
От община Сандански участници във форума бяха и Георги Митрев – Парк-хотел „Пирин“ и Николай Карагьозев - хотел „Медите“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов