Есенен музикален фестивал "С музика и вяра в сърцето“ започва в Разлог - blagoevgrad.utre.bg

Есенен музикален фестивал "С музика и вяра в сърцето“ започва в Разлог

30 октомври 2018, 09:40 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Разлог

    Ще се проведе в периода 30 октомври – 4 ноември

Неврокопската Света митрополия, община Гоце Делчев и община Разлог са организатори

Неврокопската Света митрополия, община Гоце Делчев и община Разлог за втори път организират музикалния фестивал „С музика и вяра в сърцето“. Тази година той ще се проведе в периода 30 октомври – 4 ноември в Разлог в голямата зала на НЧ „15.IX. 1903-1909“.
Есенният музикален фестивал ще започне на 30 октомври /вторник/ от 18:00 часа с концерт на Богдана Петрова, която предизвика фурор и спечели първия сезон на музикалния формат „България търси талант”. Богдана е изпълнителка на поп, джаз и фолклор, ала народната музика е нейната любов.
На 1 ноември /четвъртък/ фестивалът продължава от 18:30 часа в НЧ „15.IX. 1903-1909“ със спектакъла „Талантите на Разлог“. В него участие ще вземат Духов оркестър с ръководител Благой Юруков, танцово студио „Силвана денс“ с ръководител Силвана Ханджийска, а Александра Бучкова ще смае публиката със своя ангелски глас. Настроението ще повдигнат Детската фолклорна група с ръководител Светла Копанарова, танцов ансамбъл „Разложенче“ с ръководител Данаил Атанасов, смесена група „Гердан“ с ръководител Петър Коков, ансамбъл „Разложки мераци“ с ръководители Благой Юруков и Райна Асева и женска фолклорна група „Разложки напеви“ с ръководител Тодор Прешелков.
Финалът на есенния фестивал ще бъде на 4 ноември /неделя/ от 18:00 часа. За първи път пред жителите и гостите на Разлог ще излязат Музикално училище от град Катерини, Гърция и Перкусионен ансамбъл - Плевен.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета