Избрани Новини

В Кукурахцево намериха дрога да се суши

Заловиха и дрогирани шофьори

Акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград:

- На 29.10.2018г. в обезлесен участък на Държавен горски фонд в землището на с.Кукурахцево, общ.Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич, е намерена около 10,470 килограма тревиста маса, положена да се суши, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана.По случая е образувано досъдебно производство.

- На 29.10.2018г. в гр.Гоце Делчев от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на 17-годишен младеж от гр.Гоце Делчев, в когото е намерена и иззета около 5,8 грама суха тревиста маса. След направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев.

- На 29.10.2018г. в Благоевград от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е извършена проверка на Н.Б. /22 г./ от Благоевград. В него е намерена и иззета около 1,13 грама суха тревиста маса, реагираща положително на марихуана. Н.Б. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

- На 29.10.2018г. около 13:50 часа на ул.“Г.Андрейчин“ в Благоевград от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е спрян за проверка лек автомобил „Ваз“, управляван от В.И. /31 г./ от Благоевград. С техническо средство е установено, че е шофирал след употреба на наркотични вещества. В.И е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.

- На 29.10.2018г. около 10:10 часа на бул.“Св. Димитър Солунски“ в Благоевград от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес“, управляван от Ч.П. /31г./ от Благоевград. В хода на проверката е установено, че е шофирал след употреба на наркотични вещества. Ч.П. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е бързо производство.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов