Избрани Новини

Клавдия представя България на грандиозен концерт в памет на Тоше Проески /видео/

На концерта ще бъде представен албумът “Secret Place”

На 2 ноември в Арена Борис Траjковски в Скопие ще се проведе грандиозен концерт в чест на Tose Proeski. Македонската супер звезда загуби живота си преди 11 години в трагична автомобилна катастрофа в Хърватия.
В негова памет събитието ще събере на голяма сцена едни от най-популярните имена на балканската музика, сред които Boris Novkovic, Karolina Goceva, Tijana Dapvecic, Frajle, Vlado Kalember, Bojan Marovic, Anja Rupel, Naum Petreski и други.
Единствената българска представителка на мащабния концерт ще бъде певицата Клавдия. Тя ще изпълни емблематичната песен на Тose Proeski – „Боже, чувај ја од зло“.
„За мен е изключителна чест да стъпя на една сцена с част от най-големите звезди на Балканите. Щастлива съм, че имам възможността да изпея любимата си песен на великия Tose Proeski и по този начин да почета паметта му.“ – споделя развълнувано Клавдия.
На концерта ще бъде представен албумът “Secret Place” с нови и неиздавани до момента песни в изпълнение на Tose Proeski. Те са записани в студиото на популярния английски продуцент Andy Wright, който е създал и предишния англоезичен албум на Tose – “The Hardest Thing”.
Събитието се организира от международната фондация “Tose Proeski”, а приходите от продадените билети ще бъдат дарени за благотворителна кауза.






Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов