Избрани Новини

Отново блъснат човек в Петрич

Други катастрофи също станаха в областта

Вчера (4.11.) около 10:15 часа в Петрич е станало ПТП, при което в района на кръстовището на ул."Рокфелер" и ул. "Елтепе" е пострадала жена от града. Тя била бутната от водач на лек автомобил "Фиат Пунто". Шофьорът не е млад - на 57 години е и е от близкото село Дрангово. Пострадалата жена е на 68 години. Тя има фрактура на ляво коляно.

 По-рано през месеца има регистрирани две ПТП-та. И двете са се случили на 2-ри ноември (петък).

Първото е станало около 08:20 ч. района на разклона за с.Борово, където лек автомобил "Шкода Октавия", шофирана от 34-годишен водач от Гоце Делчев при завой на ляво не пропуска и блъска насрещно движещ се по път с предимство лек автомобил "Пежо" с 36-годишен водач от с.Корница. При сблъсъка са пострадали водачът на лекия автомобил "Шкода Октавия". Той е с охлузна рана да дясно коляно и комоцио и е настанен за наблюдение в МБАЛ-Гоце Делчев. От другата кола с наранявания са 28-годишна жена от с.Корница, която е с фрактура на ключица на дясно рамо и 3-годищно момиченце от с.Корница, което е с охлузна рана на лявата буза. След оказана медицинска помощ жената и детето са освободени за домашно лечение. Пробите за употреба на алкохол са отрицателни.

Втората пътна авария е станала около 16:50 часа на пътя между с.Железница и град Симитли. Тогава лек автомобил "Алфа Ромео" с 36-годишен водач от Симитли кара с несъобразена скорост, на лява крива навлиза в насрещната лента за движение, излиза в ляво от пътя, удря се в крайпътен скат и дървета, в резултат на което се връща отново на пътя и се преобръща по таван. При инцидента, с деформация на дясна раменна става, е пострадал водачът на автомобила. Пробата за употреба на алкохол е отрицателна.

Много и най-разнообразни са пътните инциденти, също така с много и най-разнообразни наранявания. Призоваваме читателите на blagoevrad.utre.bg да внимават, докато участват в движението по общинските и републикански пътища, независимо дали карат МПС, колело, каруца или пресичат пътните ленти.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов