Димитър Бербатов със специални посвещения към феновете си - blagoevgrad.utre.bg

Димитър Бербатов със специални посвещения към феновете си

05 ноември 2018, 19:45 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    "Сиела”

    На 10 ноември е официалното ѝ представяне

Над седем часа футболната звезда подписва около 1000 предварителни поръчки

Още с обявяването си официалната автобиография на Димитър Бербатов „По моя начин” (изд. „Сиела”) предизвика огромен интерес. Макар самата книга да излиза на 10 ноември, когато е и официалното ѝ представяне в книжарница „Сиела“ в Paradise Center (бул. „Черни връх“ 100), предварителните поръчки за луксозното издание задминаха 500 бройки за един футболен мач време.
Миналия петък, 2 ноември, най-ярката българска футболна звезда на 21 век постави абсолютен рекорд не само надхвърляйки предварително обявените бройки, подписани лично от него, но и подхождайки към всяко едно от копията с лично отношение, с въображение и най-вече – с благодарност за подкрепата.
В рамките на почти седем часа футболистът, учредител на едноименна фондация, разписа многократно повече бройки от обещаните 500 копия и към феновете веднага поеха първите поръчани книги.
Всички останали почитатели, които не са получили своето подписано копие, ще могат лично да се запознаят с Димитър Бербатов на 10 ноември от 12:30 ч. в книжарница „Сиела”, Paradise Center. Те ще могат да получат автограф от автора върху своя екземпляр, както и да си направят снимка с него, която да споделят в  социалните мрежи (за Instagram и Facebook: @berbo9 #D9Book).   
Скоро ще бъдат обявени и датите за срещите в други градове из страната.
В „По моя начин” оживява вдъхновяващата история на едно обикновено българско момче, стигнало до върховете на световния футбол. В над 500 страници Димитър Бербатов  е открит както никога досега и със сигурност има с какво да изненада и своите фенове, и своите отрицатели. Изданието съдържа непубликувани до момента снимки от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета