Избрани Новини

Началото може да бъде край за посегналия към дрога

Общинският съвет по наркотични вещества в Благоевград представи новия си филм

Общинският съвет по наркотични вещества представи най-новия си филм "Началото е край" в зала "22-ри септември" на Община Благоевград.

Документалният филм е реализиран от екип на РТЦ-Благоевград. Във филма се разказва за духовното обгрижване на наркозависими към храм "Св.Борис Михаил" във Варна. Представят се и мненията за вредното влияние на дрогата от лекари, магистрати, полицаи и родители.

На събитието присъстваха Георги Пирински - евродепутат, София Янчева - секретар на Община Благоевград, д-р Калоян Калоянов - директор на Регионалната здравна инспекция-Благоевград, отец Георги Фотакиев - Православен центъра за духовно обгрижване на наркозависими младежи "Св.Боян Енравота"- Варна, ученици от II ОУ "Димитър Благоев"-Благоевград с техните ръководители и други гости от институции в града.

Емоционално изказване направи отец Георги във връзка с героя на мултимедийната презентация "Пуста младост, ни се с пари не купува" която също беше презентирана на събитието. 

Срещата приключи с великолепното изпълнението на младежката фолклорна група "Бански старчета" с ръководител Атанас Янчовичин.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)