Избрани Новини

Благодарности получи инспектор Ивайло Петров

Кюстендилката Йорданка Попмилачкова в писмо описа постъпката на полицая

Кюстендилката Йорданка Попмилачкова благодари на полицейския инспектор Ивайло Петров. В писмо до директора на ОДМВР ст.комисар Е.Стамболийски кюстендилката казва: “Позволете ми да Ви поздравя – Вас и Вашите служители, с настъпващия Ваш професионален празник!

Приемете моите най-сърдечни благопожелания!

Искам да изкажа и благодарността на живеещите на ул.„Студен кладенец“ към полицейския инспектор Ивайло Петров – за неговата сърцатост, отговорност и професионализъм. В труден момент за една изпаднала в безпомощно състояние жена, изоставена от своите близки. Съседите бяха опитали да потърсят помощ от всички възможни институции, но бяха срещнали стена от безразличие. Последната надежда, макар и слаба, беше полицейския инспектор на кв.„Колуша“. Светкавичната реакция на този достоен мъж принуди и най-големите песимисти и критици да изговарят с увашение името на г-н Петров и мнозина върнаха вярата си в институцията, в която той служи.

Ако пред името на такива полицаи някой напише Професионалист с главна буква, това няма да е правописна грешка, а уважение…

Дай, Боже, всекиму!“, завършва писмото си Попмилачкова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов