Антонио Лопес, ЕНП: При управлението на ГЕРБ българските общини промениха облика си - blagoevgrad.utre.bg

Антонио Лопес, ЕНП: При управлението на ГЕРБ българските общини промениха облика си

07 ноември 2018, 18:33 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Кметове, избрани от листата на ГЕРБ, се срещнаха с генералния секретар на ЕНП

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов и кметове на областни градове, избрани от листата на ГЕРБ, се срещнаха с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. Това се случи в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки.
„Нашата българска делегация, съставена главно от кметове на областни градове в България, които са гръбнакът на местната власт у нас, подкрепя твърдо Европейската народна партия, защото в нея вижда сигурност и просперитет за ЕС и гражданите му“, заяви Цветан Цветанов по време на срещата.
На свой ред генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес сподели с българската делегация своята увереност, че ГЕРБ ще спечели европейските избори догодина и ще има най-голям брой евродепутати в следващия Европейски парламент. „Пожелавам ви успех и на местните избори в България по-късно същата година. При управлението на ГЕРБ българските общини промениха облика си и днес имат европейски вид“, категоричен бе той и благодари на Цветан Цветанов и кметовете от ГЕРБ за това, че работят активно по каузата за силна и обединена Европа.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета