Избрани Новини

В Благоевград предстои Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска

Концертът е от 19 часа в зала "Яворов"

Люси Дяковска и Плевенската филхармония с диригент Левон Манукян, оркестрации Георги Милтиядов, представят в Благоевград, в зала „Яворов“ от 19.00 часа Вечер на мюзикъла - с най доброто от мюзикълите на QUEEN & ABBA.

Люси ще гостува за първи път на публиката в Благоевград. Двучасова програма, изпълнена с най - доброто от световният мюзикъл, цветна и магична, отвеждаща публиката в света на „Котките “, „Цар Лъв “, "Мулен Руж “, „Уестсайдска история“, „Исус Христос Суперстар“, „Коса“, „Кабаре“ и „Чикаго“. В годините на ABBA не бива да пренебрегваме и един от най-популярните мюзикъли на съвремието и да си дадем възможност да преживеем отново Dancing Queen.
„Вечер на мюзикъла “ включва още компилация от песни на легендарната рок група Queen и популярни от Джордж Гершуин. WE WILL ROCK YOU ехти по-вълшебно от всякога, а главните виновници за цялото вълшебство ще са Люси, диригентът Левон Манукян, който заедно с Георги Милтиядов са автори на аранжиментите и разбира се, невероятните музиканти от Плевенската филхармония .



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов