Банско с номинация за топ планинска дестинация - blagoevgrad.utre.bg

Банско с номинация за топ планинска дестинация

13 ноември 2018, 09:51 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Банско

    Тя е за Годишните награди на Министерството на туризма

Планинският курорт се конкурира с общините Самоков, Петрич и Сапарева баня

Банско е сред четирите дестинации, които ще се борят за приза „Община на 2018 г. за планински туризъм” на Годишните награди на Министерството на туризма. Планинският курорт се конкурира заедно с общините Самоков, Петрич и Сапарева баня.

Марката Банско присъства в още една от обявените категории. В графата „Журналистически материал на тема Туризъм в България за 2018 година в печатна медия”, материалът на журналистката Елица Илчева със заглавие „Историята на виното отлежава в Молерите”, публикация за сп."Банско Magazine", е сред номинираните качествени материали, излезли през годината.
Чрез онлайн вот ще се избират победителите във всяка категория, като срокът  за гласуване е 5 декември. Всеки може да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), но може да се подкрепи кандидат от всяка категория. Експертите ще следят внимателно да не се допуска манипулиране и нерегламентирано генериране на гласове. Подобни опити ще повлияят негативно за класирането на съответния кандидат.
Целта на конкурса е да насърчи развитието на българския туризъм чрез популяризиране на туристическите обекти и дестинации, а призьорите ще бъдат обявени на официална церемония на 11 декември в София.Коментари (3)

Потребител
Кофе
Банско ще спечели, има повече реални аргументи от останалите. Не че съм против другите места, но Банско ги бие.
14 ноември, 16:19 ч.
Потребител
Стоян
Заслужена номинация за перлата в ски туризма у нас - Банско!
14 ноември, 15:07 ч.
Потребител
Лили
каквото и да си говорим Банско е най- сред изброените, така че наградата е ясно при кой ше отиде
14 ноември, 14:12 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета