Избрани Новини

5 катастрофи, 1 загинал и петима ранени през уикенда в Пиринско

Най-честата причина е несъобразена скорост

На територията на област Благоевград станаха следните ПТП през почивните дни:

- На 17.11.2018г. около 16:45 часа в пропаст в местността „Конгур“ землище на Петрич е установен паднал лек автомобил „Опел Корса“ и 62-годишен мъж от Петрич в него, който е починал. За случая е уведомена ОП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

- На 18.11.2018г. около 04:15 часа лек автомобил „Фиат Пунто“ с 29-годишен водач от с.Огняново, общ.Гърмен, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, в района на разклона за с.Гърмен навлиза в лентата за насрещно движение, блъска се в движещ се по нея лек автомобил „Дачия Логан“ с 60-годишен водач от гр.Гоце Делчев, излиза вляво от пътя и се преобръща. Без опасност за живота, с разкъсно-контузни рани в областта на главата, са пострадали двамата водачи, чиито проби за употреба на алкохол са отрицателни.

-На 18.11.2018г. около 10:40 часа в района на с.Хърсово в посока с.Враня лек автомобил „Опел Астра“ с 55-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в движещ се по нея лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 44-годишна водачка от Благоевград. С натъртване в областта на кръста е пострадала водачката на лекия автомобил „Фолксваген Голф“, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение.

- На 18.11.2018г. около 12:10 часа на път II-19 лек автомобил „Тойота Рав“ с 56-годишен водач от Пловдив, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока от гр.Гоце Делчев към с.Места, на десен завой навлиза в насрещната лента за движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Опел Вектра“ с 65-годишен водач от с.Марчево, общ.Гърмен. В резултат на инцидента, с фрактура на дясна ключица, е пострадала 53-годишна жена от Пловдив, пътуваща в лекия автомобил „Тойота Рав“.

- На 18.11.2018г. около 11:50 часа между с.Добринище и с.Места лек автомобил „Мазда“ с 25-годишен водач от гр.Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Мазда“ с 35-годишен водач от Благоевград. С фрактура на вратни прешлени е пострадал 35-годишният водач от Благоевград, който е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов