Избрани Новини

Над 300 състезатели ще видим в Благоевград

Започва XV международен турнир по спортна гимнастика "Любчо Солачки"

Благоевград посреща гимнастици от различни държави за XV международен турнир по спортна гимнастика "Любчо Солачки". Състезанието ще се проведе на 24 и 25 ноември в зала "Скаптопара", като официалното откриване ще бъде в събота от 12.30 часа. Началото на самите състезания ще бъде от 9.00 часа.
Участие в тазгодишната надпревара ще вземат над 300 гимнастици от България и чужбина. В Благоевград се очаква да пристигнат представители на клубове от Англия, Гърция, Хърватия и Сърбия.
На 23 ноември пък ще се проведе състезание за начинаещи групи, като целта е децата да бъдат стимулирани и подкрепени. В него ще вземат участие състезатели от 5 отбора.
Международният турнир по спортна гимнастика "Любчо Солачки" се провежда от 2003 г. Той се организира с подкрепата на общината от благоевградския гимнастически клуб "Любчо Солачки". Целта на ГК "Любчо Солачки" е да популяризира гимнастиката и да превърне Благоевград в едни от водещите центрове на този спорт, като предлага условия за качествена подготовка и изява на подрастващите и младите спортисти.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов