Избрани Новини

Четири катастрофи с петима ранени през уикенда в Пиринско

Грък се удари в крайпътен стълб

На територията на област Благоевград през уикенда станаха следните ПТП:

- На 23.11.2018г. около 07:40 часа на път II-19 между гр.Гоце Делчев и с.Мосомище, лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от Н.Ч. /18г./ от с.Копривлен, не спазвайки необходимата дистанция от движещ се пред него лек автомобил „Пежо“ с 47-годишна водачка от гр.Гоце Делчев, го блъска в задната му част, в резултат на което е пострадало 17-годишно момиче от с.Копривлен, пътуващо в лекия автомобил „Фолксваген Голф“. Пострадалата е с фрактура на дясната ръка и без опасност за живота.

- На 23.11.2018г. около 11:05 часа между с.Аврамово и Якоруда, лек автомобил „Опел Астра“, управляван от О.А. /36г./ от с.Божурово, общ.Добрич, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Опел Зафира“ с 60-годишен водач от Разлог. При инцидента, с разкъсно-контузни рани в областта на главата е пострадал 42-годишен мъж от Разлог, пътуващ в лекия автомобил „Опел Зафира“.

- На 23.11.2018г. около 17:25 часа на ул.“Гоце Делчев“ в Разлог, лек автомобил „Ауди“ с 22-годишен водач от Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Тойота“ с 68-годишна водачка от София. В резултат на хвърчащи детайли от автомобилите са нанесени материални щети на товарен автомобил „Фолксваген Пасат“, движещ се зад лекия автомобил „Тойота“. При инцидента са пострадали водачката на лекия автомобил „Тойота“, която е с фрактура на шиен прешлен и ляв глезен и 27-годишен мъж от Разлог, пътуващ в лекия автомобил „Ауди“, който е с фрактура на пръст на лявата ръка.

- Вчера около 16:20 часа на около 100 м след жп прелеза в Петрич в посока гр.Сандански, след като му прилошало, 70-годишен водач от Гърция е загубил контрол над управлявания от него лек автомобил „Ауди“, в резултат на което е излязъл вдясно от пътя и се е блъснал в електрически стълб. Водачът на автомобила е пострадал с фрактура на лявата китка и без опасност за живота.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов