Тетрална постановка оживя в Мелник - blagoevgrad.utre.bg

Тетрална постановка оживя в Мелник

26 ноември 2018, 20:35 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Сандански

    Ще играят в още 13 населени места в общината и град Сандански.

Сред зрителите бяха и кметовете на Сандански и Мелник

Сдружение „Ключ към щастие“, с подкрепата на община Сандански, представи  пред пълна зала комедийната постановка „Квадратурата на кръга“. Младите таланти показаха изключителен професионализъм и доказаха, че любовта към театъра е не само жива, а и необходима.
С постановката в Мелник стартира поредицата от безплатни представления, които ще завладеят още 13 населени места в общината и град Сандански.
Община Сандански продължава успешно своята политика в областта на културата, духовността, здравеопазването, които са не по-малко важни от инфраструктурните проекти и икономика в по-малките населени места.
След въведеното медицинско обслужване в 38 села в Община Сандански следва и привличане и активиране на по-младото населението за личностно развитие и афинитет към изкуството.
След успешната премиера в Мелник, турнето на  талантливите актьори продължава с посещение в село Плоски на 1 декември.
Представленията са напълно безплатни по проект №НПМ-056-П2-ТО3/2018 към договор 25-00-50/17.09.2018 г. “Театралното изкуство като средство за общуване и личностно развитие на младежта” и с идея за активизиране на младите хора в малките населени места в община Сандански.

Проектът се изпълнява с финансовата подкрепа на Националната програма за младежта (2016-2020) и Министерството на младежта и спорта.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета