Деца помагат на съученици в беда - blagoevgrad.utre.bg

Деца помагат на съученици в беда

27 ноември 2018, 18:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Симитли

    Помагат на семейство с опожарена къща

Организираха благотворителен кулинарен базар

В Деня на Свети Стилиян – Детепазителя, ученици от IV „A” клас в СУ „Св. Св. Кирил и Методий”, Симитли и техните родители организираха благотворителен кулинарен базар, за да помогнат на семейството на своя съученичка, чиято къща бе засегната от пожар, информират от пресцентъра на общината.

Децата с безкрайна радост донесоха кулинарни изкушения, направени съвместно с техните родители. Всички заедно помагаха при разпродажбата на чудните кулинарни творби, които за броени минути бяха изкупени от съучениците им, а събраната сума бе предадена още днес на семейството.

Класният ръководител на учениците Калинка Цветанова сподели голямата си радост, че има такава невероятна подкрепа, че родителите проявиха толкова голяма отзивчивост и съпричастност.

Щастлив е всеки учител, когато вижда, че ученици, учители и родители се подкрепят и си помагат в трудностите. На родителска среща преди няколко дни родителите също събраха средства, така необходими в този труден за семейството момент.

Учениците в момента събират стари книги за организирането на благотворителен нов базар в помощ на Радослав, ученик от VI a клас в СУ"Св.Св. Кирил и Методий" - Симитли и семейството му, чиято къща изгоря. Нека се включим да предадем една книга, а след това да купим нова. Благотворителността няма граници за хората с големи сърца!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета