Избрани Новини

Форум среща студенти от ПУ с бизнеса и науката

Мотото е "Студентите питат – бизнесът и науката отговарят“

В навечерието на 25-годишнината си Факултетът по икономически и социални науки на Пловдивския университет  „Паисий Хилендарски“ организира мащабен тристранен форум, по време на който студентите ще се срещнат с представители на бизнеса и висшето образование.
Инициатор на събитието е катедрата „Маркетинг и международни икономически отношения“ с ръководител доц. д-р Теофана Димитрова, а мотото е „Студентите питат – бизнесът и науката отговарят“. Началото на срещата е в 10:00 ч. днес в зала „КОМПАС“ на Ректората на ПУ „Паисий Хилендарски“ на ул. „Цар Асен“ № 24.
В рамките на два панела студенти от специалностите „Стопанско управление“, „Маркетинг“, „Мениджмънт на туристическия бизнес“, „Международни икономически отношения, „Финанси“, „Счетоводство“, „Публична администрация“ и „Политология“ ще имат възможност да зададат въпросите си към представители на няколко висши училища, агенции, които посредничат на работодателите за откриване на най-подходящи кандидати, както и към мениджъри от банковия, туристическия, хотелиерския и аутсорсинг секторите.  Участник във форума ще бъде и кметът на пловдивския район „Южен“ Борислав Инчев, в чиято администрация през последните години вече 15 пъти са стажували групи студенти от различни специалности на Пловдивския университет.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов