"Три котки на покрива" гледаме в Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

"Три котки на покрива" гледаме в Благоевград

30 ноември 2018, 10:40 | blagoevgradutre

Представлението е от 19:00ч.

В последния ден от месец ноември Драматичен театър - Благоевград представя комедията „Три котки на покрива” от Емил Йотовски.
Днес от 19:00ч. популярните актьори Анна Петрова, Ани Михайлова, Боряна Павлова, Васил Драганов и Ивайло Калоянчев влизат във война на половете, за да отговорят на въпросите:  Кои са оръжията на жените във войната на половете? Как реагират мъжете на женската изобретателност? И има ли смисъл от тази война? Верните отговори ще получите в „Три котки на покрива.
„Три котки на покрива“ е комедия, в която три презадоволени от живота жени

решат да търсят несъществуващите си проблеми. И какво намират?
Няма нищо по-честно от изневярата, по-вярно от лъжата и по-симпатично от предателството.
В интервю Емил Йотовски, автор на пиесата, споделя: "Обичам да пиша пиеси. Пиша само комедии и се смея на глас. Имам само един критерий за успешна пиеса и той е когато цялата зала се смее от сърце."
Йотовски е български сценарист, писател и журналист. Отскоро се занимава и с драматургия. Учил е медицина и психиатрия. Автор е на няколко книги, сред които „Жестоко”, „Нарочни приказки“, "Секретни приказки" и "Разкази с неочакван край". Сценарист на комедийни телевизионни предавания - “Пълна лудница”.

Постановката е на Анна Петрова, която ще видим в представлението в ролята на Лора. Петрова е с почти 35-годишна кариера в дублажа на криминалните сериали „Убийство по сценарий“, „От местопрестъплението: Ню Йорк“  и „Излъжи ме“, комедията „Без пукната пара“, анимациите „Семейство Джетсън: Филмът“ и „Батман: Анимационният сериал“, както и турския сериал Перла (дублаж на bTV).
Петрова играе майката на Пацо в сериала „Полицаите от края на града“.    
На сцената, в разтърсващата комедия, ще видим водещата на “Шоуто на Канала” актрисата Ани Михайлова, Боряна Павлова, коята всички наричат “една Боряна в Ню Йорк” и “истинският културен посланик на България в Америка”. Преди две години актрисата и приятелките й се обединяват в "Български дамски клуб в Ню Йорк". Организаторка е на конкурса "Мис България в САЩ".
Във войната срещу актрисите застават синът на легендарния Георги Калоянчев  актьорът Ивайло Калоянчев и Васил Драганов, който от 2010 година е част от трупата на  Народен театър „Иван Вазов, както и в екипа на „Комиците“ и „Столичани в повече” - като Радко Чеканов.
    Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета