Избрани Новини

България, Турция и Македония обраха Балканските туристически Оскари

Почетната награда за Голяма община с принос в развитието на туризма е за община Пловдив

Общини, хотелиери, туроператори и иноватори в туризма от България, Турция и Македония обраха златните статуетки на Балканските Туристически Оскари по време на четвъртото издание на конкурса в столичния хотел Премиер Бест Уестърн.
Вечерта започна с поздравителен адрес от председателя на комисията по Регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и депутат от управляващата коалиция Искрен Веселинов.
Почетната награда за Голяма община с принос в развитието на туризма отличи община Пловдив, а призът бе връчен от депутата от управляващата коалиция Красимир Богданов, радетел за обединението на Балканите и зам.председател на комисията по външна политика, член на комисията по културата и медиите. Призът получи Александър Държиков - зам.кмет "Култура и туризъм" в община Пловдив. Красимир Богданов връчи и втората награда на древния град за Фестивален туризъм, както и на община Казанлък за Туристическа дестинация на Балканите.
Призове връчваха още доц.Йордан Йорданов от сдружение Туризъм, Ахмед Башев от търговския отдел на Посолството на Турция, зам.изпълнителният директор на изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия Александър Минев, председателят на Българската асоциация на експертите в турзима д-р Димчо Тодоров и др. Освен почетни плакети и златни статуетки, призьорите получиха и подаръци от козметичния гигант Рефан и от парфюмерийната верига Ди енд Пи. Партньори на събитието бяха лидерите в дигиталния и офсетов печат, с качествена изработка на рекламни материали  Фреш Принт. Напитката на Боговете от винарска изба на бутиковата Вила Терес в Карабунар представи винения туризъм в страната ни.
Специален гост на програмата в гала-вечерта бе дует Пирин, който е част от фолклорния каталог на музикална компания Ара мюзик. В програмата  пя и звездата от Мюзик Айдъл Цвети Радойчева - едно от най-ярките имена на съвременната българска музика, както и нашумялата с участието си в "Черешката на тортата" Галиана Арсова. Младите таланти от вокална група "Мюзик бокс" с музикален педагог Катина Димитрова и призьорката от международни фестивали Моника Шахин също поздравиха призьорите.
Водещи на вечерта бяха журналистката и пи ар Патриция Кирилова, с тоалет от новата колекция на бутик InSideUs заедно с телевизионния водещ Васко Мавриков.
Ето и всички наградени:

1. Голяма община с принос в туризма 2018 - Община Пловдив
2. Туристическа дестинация – Община Казанлък
3. Фестивален туризъм 2018 -Община Пловдив
4. Конгресен туризъм 2018 - Меркурий 97

5. Медицински TOURISM 2018 - Медикал парк Турция
6. BEST MOUNTAIN TOURISM 2018 - GREEN LIFE RESORT
7. BEST SPA&BALNEOLOGY 2018 - ARTE SPA&PARK HOTEL
8. BEST WELLNESS 5 STAR HOTEL 2018 - PIRIN PARK НOTEL, SANDANSKI
9. BEST TOUR OPERATOR 2018 - KOSHUKAVAK TOURISM Turkey
10. BEST FAMILY TOURISM 2018 - SUNRISE HOTEL
11. BEST 4 STAR SPA HOTEL 2018 - VELLA HILLS PARK, Велинград

12. BEST TOURISM BRAND 2018 - HC HOTELS
13. BEST CITY TOURISM 2018 - Романтика Плаза Дойран, Македония
14. BEST BUSINESS TOURISM 2018 - ZDRAVETS HOTEL&SPA, Велинград
15. SEA TOURISM 2018 BEST 4 STAR - HOTEL AZALIA HOTEL - КК Свети Константин и Елена
16. THE MOST PREFERRED SPA HOTEL 2018 - SANA SPA HOTEL HISAR
17. BEST MOUNTAIN BOUTIQUE TOURISM 2018 - GREEN WOOD HOTEL&SPA
18. BEST NEW TOURIST DESTINATION 2018 - RILETS RESORT&SPA RILA MONAS
19. BEST TOURISM MANAGER 2018 - SALIH KUNGIOV
20. THE MOST PREFERRED SITE 2018 - TOPOFERTITE.COM
21. Иновации в туристическипродукти .- РЕФАН
22. BEST TOURISM INOVATION 2018 - UMNI
23. BEST FESTIVAL TOURISM WEB SITE 2018 - FEST-BG



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)