Настъпва "Часът на приказния разказвач“ - blagoevgrad.utre.bg

Настъпва "Часът на приказния разказвач“

10 декември 2018, 11:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Първата приказна вечер е днес

Пак ще има топло мляко, чай и бисквити

 Любими детски герои ще оживеят във фоайето на Община Благоевград за шеста поредна година. Една от най-атрактивните предколедни инициативи „Часът на приказния разказвач“ и тази година ще радва децата на Благоевград.

Първата приказна вечер ще бъде днес, като инициативата ще продължи до 14 декември включително. Традиционно в ролята на разказвач ще влезе и кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов,  който специално е подбрал интересна и поучителна история за децата на Благоевград. Освен това актьори от Куклен театър - Благоевград ще пресъздадат  историята на „Пепеляшка“, ДТ „Енчо Халачев“ ще пренесе децата в приказния свят на „Снежанка и седемте джуджета“, а артистите от ДТ „Никола Вапцаров“ ще заведат малчуганите в „Нощта преди Коледа“.

Всяка вечер малчуганите ще получават чай, топло мляко и бисквити, докато слушат приказните истории в специално обособен кът във фоайето на Община Благоевград . И тази година Дядо Коледа ще пристигне в Община Благоевград, за да раздаде подаръци на малчуганите.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета