Избрани Новини

Благоевград е домакин на благотворителен турнир по минифутбол

Спортната инициатива ще бъде в рамките на 3 дни

Благотворителен Коледен турнир по минифутбол ще се проведе в Благоевград. Спортната инициатива ще бъде в рамките на 3 дни, от днес и ще продължи до неделя /23 декември/. Турнирът е с начален час 18.00 часа, а теренът е в спортна зала „Скаптопара“.

Благотворителната кауза има за цел да бъдат подпомогнати Родилно отделение и отделението по Патологична бременност към МБАЛ-Благоевград.

Инициативата ще събере бивши и настоящи футболисти, минали през школите на родния футбол, както и редица социални отбори от Благоевград.

Българският футболен съюз също се включва в благотворителната кауза, като съдиите ще свирят безвъзмездно. Водещите и коментаторите също стават част от благотворителния турнир, като и тяхната помощ е безвъзмездна.

Организатори на турнира са Българската фентъзи футбол асоциация /БФФА/ и Община Благоевград, която безвъзмездно предоставя залата за ползване.

Всеки, който желае да се включи в инициативата, ще има възможност да го направи по време на събитието на място в зала „Скаптопара“, където ще бъдат разположени кутии за дарения.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)