Второкурсници от ЮЗУ организират благотворителен базар - blagoevgrad.utre.bg

Второкурсници от ЮЗУ организират благотворителен базар

11 декември 2018, 09:23 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  ЮЗУ "Н.Рилски"

 • Снимка:
  ЮЗУ "Н.Рилски"

 • Снимка:
  ЮЗУ "Н.Рилски"

 • Снимка:
  ЮЗУ "Н.Рилски"

Ще работи на 11 и 12-ти декември

Студентите от втори курс на специалност „Връзки с обществеността“ организират благотворителен базар – едно специално събитие в помощ на децата от Преходното жилище в Благоевград. „Дай малко, направи много!” е мотото, с което стартира инициативата в Югозападния университет за първи път тази година. Студентите и техният курсов ръководител са обединени от идеята с малки усилия заедно да сътворят нещо голямо.
Днес от 10:00 часа пред кафе Бонтон /на третия етаж в УК1/ ще се продават благотворително ръчно изработени картички и сувенири, баница с късмети и коледни сладкиши, направени от младите PR-и, техни преподаватели и приятели. Базарът ще продължи като част от коледната програма на Община Благоевград  на 12.12.2018 г. от 12:00 часа, пред  МОЛ „Ларго”: http://www.blgmun.com/cat70/Kulturen-kalendar/.
Подготовка за събитието, екипната организация, взаимоотношенията със заинтересованите страни и деловата кореспонденция с външните публики са част от практическите занятия по дисциплината „Основи на връзките с обществеността“. Организаторите апелират събития като това да станат част от обичайния студентски живот и начин на мислене на всеки.  

Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета