Избрани Новини

"Скапто Къп 2018" ще събира пари за болницата в Благоевград

В турнира участват представители на родния футбол

Благотворителен Коледен турнир по мини футбол под надслов "SccaptoCup" започва в Благоевград. Спортната инициатива ще бъде в рамките на 3 дни, от 21-ви декември /петък/ до неделя /23-ти декември/. Турнирът е с начален час 18:00 часа, а терен е спортната зала "Скаптопара".

Благотворителната кауза има за цел да бъдат подпомогнати  Родилно отделение и отделението по Патологична бременност към МБАЛ-Благоевград.

Турнирът се провежда под егидата на Фондация "Скапто" и Община Благоевград. Спортното мероприятие ще събере бивши и настоящи футболисти, минали през школите на родния футбол. Всеки, който желае да се включи в инициативата, ще има възможност да го направи по време на събитието на място, в зала "Скаптопара". Там ще бъдат разположени кутии за дарения. Има и открита сметка за събиране на средствата.

Титуляр на сметката: Фондация "Скапто"

Банка: ПИБ.

IBAN: BG10FINV91501217252364,

"Основание за плащане" – дарение благотворителен турнир "Скапто Къп 2018"

Всички дарители ще получат грамота за извършеното дарение и последващ отчет на дарените средства. За да получите документ, който удостоверява дарението пред данъчни институции, моля изпратете контакти и данни на адрес: scapto.foundation@gmail.com



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов