Ива Давидова с впечатляващ двоен юбилей /видео/ - blagoevgrad.utre.bg

Ива Давидова с впечатляващ двоен юбилей /видео/

12 декември 2018, 18:31 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  Фен Фолк ТВ

 • Снимка:
  Фен Фолк ТВ

 • Снимка:
  Фен Фолк ТВ

 • Снимка:
  Фен Фолк ТВ

 • Снимка:
  Фен Фолк ТВ

Отпразнува 30-годишнина и 15 години на професионална сцена

Впечатляващ двоен юбилей отпразнува в Перник народната певица Ива Давидова. 30-годишнина и 15 години на професионална сцена, както и появата на третия й самостоятелен албум „Послушайте, патриоти“, отбеляза талантливата изпълнителка на стилно парти сред отбрани гости.
На 10 декември в ресторанта на хотел „Струма“ рожденичката събра целия елит на Перник, приятели, роднини и колеги, а събитието бе типично като за слънчевата Ива – с благотворителна цел. Вместо цветя, сумите за тях бяха дарени за Ради от Перник, който има спешна нужда от лечение. Бяха събрани общо 2330 лв., като част от тях (300 лв.) беше от импровизиран търг за първата бройка от новия музикален диск на Ива Давидова, директно донесен от завода.
На рождения ден на Ива Давидова за първи път в историята бе съчетана народна песен с лазерно шоу. Това стана към песента „Слънце“, с която преди 15 години започва кариерата на талантливата певица. Рожденичката поднесе няколко свои музикални изпълнения заедно с музикантите от Берковската духова музика, танцьорите от Ансамбъл „Здрави“ и четниците от клуб „Чакър войвода“.
„Благодаря на политическия, обществен и бизнес елит на Перник, които ме уважиха и подкрепиха! Благодаря на колегите и съмишлениците, на моите продуценти, които направиха професионално, изискано и с обич празника ми!", каза Ива Давидова.
На събитието присъстваха кметът на Перник Вяра Церовска, областният  управител Ирена Соколова, шефът на полицията Димитър Попов, много регионални кметове, колеги и приятели. Гост-изпълнителите Илия Луков, Квартет „Славей“, Дафина Димитрова, Вили Рай, Дует „Пирин“ и Галя Асенова поздравиха Ива и гостите й с тематични песни, на които се извиха дълги хора.

Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета