Даниела Савеклиева връчи Годишни награди за туризъм за 2018 г. - blagoevgrad.utre.bg

Даниела Савеклиева връчи Годишни награди за туризъм за 2018 г.

13 декември 2018, 21:11 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

Общините Банско и Сандански спечелиха първи места в тазгодишните награди

Народният представител от ГЕРБ и областен координатор на партията в Благоевградска област Даниела Савеклиева бе гост на официалната церемония по връчване на Годишните награди за туризъм за 2018 г., която се състоя в зала „Концертна“ на Централния военен клуб.
В качеството й на зам.председател на Парламентарната комисия по икономическа политика и туризъм Даниела Савеклиева връчи наградата в категория „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2018 г. в онлайн медия”. Две общини от Благоевградска област бяха отличени тази година – община Банско спечели приза в категория „Община на 2018 г. за планински туризъм”, а община Сандански е победител в категория „Туристическа дестинация”.
„Гордея се, че общините Банско и Сандански спечелиха първи места в тазгодишните награди за туризъм. Тези награди са доказателство, че усилията на кметовете Георги Икономов и Кирил Котев са насочени в правилната посока и създават високото качество на туристическия продукт. Благоевградска област продължава да развива устойчив туристически продукт и за поредна година е водеща в сектора на туристическат индустрия”, коментира Даниела Савеклиева.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета