Депутатите Даниела Савеклиева и д-р Емил Тончев бяха на откриването на лот 3.3 от АМ "Струма” - blagoevgrad.utre.bg

Депутатите Даниела Савеклиева и д-р Емил Тончев бяха на откриването на лот 3.3 от АМ "Струма”

17 декември 2018, 15:26 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ПП ГЕРБ

"Строителството на магистралата е от голямо значение за целия регион", заяви Савеклиева

Народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева и д-р Емил Тончев бяха гости на открването на лот 3.3 на АМ „Струма”. Пътният участък от Кресна до Сандански се отваря за движение пет месеца предсрочно. С плакати „Благодарим ти, г-н министър-председател, че ни направи европейци” жителите от региона изказаха своето задоволство от реализирането на един от най-важните за Благоевградска област инфраструктурни проекти.

 „Въпреки че някои казват, че асфалт не се яде, за нас от този край  магистралата е важна, тя ще даде поминък, защото ще дойдат инвеститори, ще се открият нови работни места, бизнесът ще се съживи”, коментираха жители от петрички села.

При откриването на новата магистрална отсечка водосвет отслужи Неврокопският митрополит Серафим.

Министрите на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова и на транспорта Росен Желязков подчертаха, че новият участък ще  осигури безопасно пътуване за всички, благодарение на усилията на строители и проектанти.

„Благодаря на премиера Борисов за изпълнения ангажимент към хората от Благоевградска област. Благодаря за това, че АМ „Струма” е приоритет в правителствената програма. Строителството на магистралата е от голямо значение за целия регион, защото осигурява безопасност и безпроблемно пътуване и дава огромни възможности за развитие на бизнеса, на туризма”, коментира областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета