Избрани Новини

Клавдия изненада почитателите си с коледна песен /видео/

Участват и нейните ученици от музикалната школа "Star Vocal Academy”

Поп изпълнителката Клавдия изненада своите почитатели с напълно различен проект от всичко, което е правила досега. Празнична и изпълнена с любов е новата песен на Клавдия и нейните ученици от музикалната школа „Star Vocal Academy”. Тя носи заглавието „Коледа“ и вече може да я гледате в ефирите на BG Music Channel, Balkanika MTV и Fen TV.
„За мен е сбъдната мечта да направя песен с децата от школата ми! Те са моето вдъхновение, муза и заряд. Отдавна замислям да създам парче с тях и ето, че вълшебството най-сетне излезе на бял свят! „Коледа“ е песен за любовта и топлината на празниците!“ – сподели Клавдия.
Композицията и аранжиментът на коледната песен са дело на Стамен Янев. Видеоклипът е заснет под една от най-високите елхи в столицата. Текстът е дело на Клавдия:
„Коледа. Всички запяват.
Тази нощ, пълна с чудеса.
Коледа. С любов ни дарява.“
„Идеята за текста беше изцяло моя. Децата в школата всеки ден ме питаха кога ще стане готов. Бяха много нетърпеливи. Написах го буквално за един ден и дадох цялата си любов за него. Вторият куплет ми дойде от раз, все едно нещо се изля от мен. Щастлива съм от това, което реализирахме“ - допълни Клавдия.
Можете да гледате видеоклипа към „Коледа“ в ефира на BG Music Channel, Balkanika MTV и Fen TV, както и в официалния YouTube канал на BG Music Channel - https://www.youtube.com/watch?v=VkSJOHpNWBQ





Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов