Отбор "Хайдук Шило” спечели Коледния турнир по футбол в Гоце Делчев - blagoevgrad.utre.bg

Отбор "Хайдук Шило” спечели Коледния турнир по футбол в Гоце Делчев

26 декември 2018, 18:25 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  Община Гоце Делчев

 • Снимка:
  Община Гоце Делчев

 • Снимка:
  Община Гоце Делчев

 • Снимка:
  Община Гоце Делчев

Участваха общо 20 отбора от общината

Отбор „Хайдук Шило” спечели Коледния турнир по футбол за купата на Гоце Делчев. Над 600 зрители проследиха финалите на турнира в зала „Арена Неврокоп”. След оспорван двубой на финала между отборите на „БИАД” с капитан Зафир Катунчев и „Хайдук Шило” с капитан Димитър Мавродиев, мачът завърши при резултат 2:2.
В изпълнението на дузпи Хайдук се наложиха с разлика от два гола над БИАД. На трето място се класира отборът на „Пирин” с.Брезница, а на четвърто място отбор „Гражданите” с капитан Ангел Дуков.
Отборите на "БИАД" и "Гражданите" дариха паричните си награди на църквата "Рождество Христово" в новия квартал. Наградите – купа, медали и парични поощрения, връчиха официалните гости на турнира кметът Владимир Москов и народният представител Богдан Боцев.

Кметът Владимир Москов поздрави участниците в Коледния турнир по футбол за коректния тон на терена и пожела традицията да се запази и развива през годините. В турнира тази година записаха участие общо 20 отбора от община Гоце Делчев, в игра за отборите се включиха над 200 участника.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета