Вкусна храна и топли пожелания в Доброволческата кухня - blagoevgrad.utre.bg

Вкусна храна и топли пожелания в Доброволческата кухня

30 декември 2018, 19:38 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни

Нахраниха 120 социално слаби благоевградчани

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя /30-ти декември/ раздаде храна на социално слабите ни съграждани."
"Честито Рождество Христово, нека Ветлеемската звезда осветява пътя ни към Богомладенеца! Днешното дежурство мина приятно и леко. Успяхме да сготвим 120 порции пилешка супа, руска салата, баница с тиква, към тях добавихме портокал и хляб. Хората бяха доволни и отправиха хубави пожелания към всички. От нас щастлива Нова година, бъдете здрави и радостни", сподели доброволческият екип.

Увеличава се и броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета