Променят датите за заявления за прием в детската градина - blagoevgrad.utre.bg

Променят датите за заявления за прием в детската градина

02 януари 2019, 21:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

Ще се осъществява от 1 април до 30 април на текущата година

Общинска администрация - Сандански информира родители на деца в първа възрастова група /навършващи 3 години в годината на приема/,  които предстои да бъдат записани в детска градина, че с промени в  Наредбата за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски градини и училищата на територията на община Сандански,  която влиза в сила в средата на месец януари 2019 г., са приети нови дати в графика за кандидатстване, записване, отписване и преместване на децата в детските градини.
Подаването на заявления за прием в детската градина ще се осъществява от 1 април до 30 април на текущата година, а не както бе от 15 януари до 30 април. Приемането на изменението е с цел въвеждането на ясни и прозрачни правила за всички детски градини на територията на община Сандански, както и с цел директорите на детските заведения да оптимизират работата си с приема на децата.
Проект на горецитираната Наредба бе качен на сайта на община Сандански и в 30-дневен срок от нейното публикуване всеки можеше да прави предложения и дава становища.

Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета